Jó reggelt!

Tumblrön megláttam egy ilyet:
but morning person + not morning person could make the worst (or maybe the best?) otp
"Gooooood morning dear :)" "fuck you and everything you stand for"
 És ez született. Picike fluff. Eléggé hozzáillő képet nem találtam, de ez is nagyon cuki, nem?







- Jó reggelt, Charles!
Charles összerezzent a takaró alatt, mert Erik bántóan hangosan beszélt, és nagyon nem helyénvalóan frissen, és üdén. Charles morgott valamit, de nem lehetett megállapítani, hogy ez most válasz-e, vagy valóban csak morgás, mert túlságosan mélyre fúrta a fejét a párnák közé. Lényegében csak a kócos haja látszott ki a világoskék ágynemű mindenféle rétegei közül, Erik fel se bírta fogni, hogyan képes úgy aludni, hogy gyakorlatilag gúzsba köti magát. Ráadásul Charles hálószobájában egyébként is meleg volt - Erik az elmúlt három éjszakát meztelenül töltötte mellette, az ágy másik végébe húzódva, és még hajnalban sem érezte úgy, hogy legalább az egyik takarót le kéne húznia Charlesról.
Charles érezte, hogy a matrac benyomódik mellette, ahogyan Erik leül mellé, aztán némileg vonakodva, szinte szégyellősen simogatni kezdte Charles haját. Ez milyen aranyos, gondolta Charles félálomban, és milyen kellemes érzés, kezdett tőle teljesen visszacsúszni az álomba.
- Ma reggel Sean újra megpróbál repülni, emlékszel? - kérdezte Erik, újra visszaráncigálva Charlest az ébrenlétbe.
Charles elégedetlenül nyöszörgött, és a másik oldalra fordította a fejét, így valamivel máris több látszott az arcából, sőt, még a szemeit is megpróbálta kinyitni, legalább azért, hogy Erikre nézzen, de túl sok volt a fény. Jaj ne, Erik elhúzta a függönyöket, beengedve a hajnali napsütést, és most még mulattatja is Charles grimaszolása.
- Sean is alszik még - mondta Charles rekedt hangon, igyekezett meggyőző lenni, bár valójában fogalma sem volt róla, hogy Sean ébren van-e már. Jelenleg csak azzal volt elfoglalva, hogy ő nem akar.
- Nem, nem alszik - felelte Erik a szemeit forgatva, persze Charles ezt nem igazán látta, csak hallotta a hangján. - Találkoztam vele a konyhában. Még hamarabb is felkelt, mint én, annyira izgul.
Oh, mert Erik már meg is itta a kávéját, megreggelizett, és lezuhanyozott. Még ez sem motiválta Charlest arra, hogy felkeljen, de legalább a hátára fordult, bár nem értékelte, hogy emiatt Erik elhúzta tőle a kezét, és tett még néhány kísérletet arra, hogy kinyissa a szemeit.
- Hoztam neked kávét - mondta Erik előzékenyen. Tényleg, akkor ez volt az a vaskos, kellemetlen szag, ami az éjjeliszekrény irányából áradt, gondolta Charles.
- Nem szeretem a kávét - jelentette ki morcosan, az alkarjába temetve az arcát. Aztán hirtelen rosszul érezte magát, mert Erik csalódott volt. Ügyes vagy, Charles, korholta magát, mennyi ideje is ismeritek egymást? Pár hete? Nem tudta, hogy nem szereted a kávét, na és, legalább próbálkozott.
- Elnézést - motyogta Charles már nagyjából éberen, legalábbis eléggé ahhoz, hogy még fel is üljön. - Borzalmas vagyok reggelente.
- Azt látom - felelte Erik nem igazán neheztelve. - Meddig is olvastál tegnap éjszaka? - tette hozzá heccelődve.
- Hát elég hamar kinyúltál, valamivel el kellett foglalnom magam - vágott vissza Charles.
- Csodálom, hogy te nem nyúltál ki, azok után… - Erik nem fejezte be a mondatot, viszont felidézett néhány igen élénk emléket a tegnap estéről, eléggé erőteljesen ahhoz, hogy Charleshoz is eljusson. És hirtelen nem igazán számított a jelen, mert minden újra zihálás lett, kettejük közt megosztott sóhajok, és csupasz testek találkozása.
- Na jó, egy kicsit én is kinyúltam - ismerte be Charles, lenyelve a csendesen ébredező vágyát. - Aztán felébredtem, és unatkoztam. Egyébként nem kéne meztelenül aludnod… Olyan mélyen aludtál, hogy nem akartalak felkelteni. De nagyon nagy volt a kísértés.
- Jobban is teszed, ha inkább nem keltesz fel az éjszaka közepén - mondta Erik vészjóslóan.
- De te bezzeg felkeltesz hajnalok hajnalán - sóhajtotta Charles.
- Már majdnem fél nyolc van - mondta Erik az órára pislantva.
- Igen, mint mondtam, hajnalok hajnalán.
- Akkor gondolom nem vagy az a reggeli szex-típusú srác sem - tette hozzá Erik mérsékelten kihívóan. Jesszus, hogy lehet valami ilyesmit csak mérsékelten kihívóan mondani? Így még inkább törvénybe ütköző.
- Dehogynem - vágta rá Charles túlságosan is gyorsan. - De nem hajnali szex-típusú.
- Az kár. Legalább egy csókot kaphatok?
Erik nem várt válaszra, mert tudta, hogy Charlesnak úgyis csak kifogásai lennének, és azt is tudta, hogy miután megcsókolja őt, már nem lesznek.
Erik szájának keserű kávé-íze volt, és Charles rájött, hogy talán annyira nem is utálja a kávét, és Erik ujjai beleakadtak a kócos tincsei közé, és Charles nem bánta a fájdalmat. Aztán hirtelen realizálta, hogy Erik teljesen fel van öltözve, ő pedig meztelen, és ennek talán zavarbaejtőnek kéne lennie.
Erik egy kicsit máshogy látta a dolgokat - tekintetbe véve, hogy hány réteg takarón kellett átküzdenie magát ahhoz, hogy a meztelen Charleshoz jusson.
- Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy most már kezd reggeledni - mondta Erik vigyorogva, amikor végre sikerült kicsomagolnia a lihegő Charlest.
- Azt hiszem, de Sean még egy kicsit igazán tud várni - felelte Charles szórakozottan, és Erik nyakába akaszkodva maga alá gyűrte őt. Ez persze csalás volt, mert Charles tudta, hogy ezután megint kinyúlnak még legalább fél órára - és addigra talán ő is készen áll majd arra, hogy kimásszon az ágyból.


6 megjegyzés:

  1. Édiiiiiiiiii! esku elultette bennem a vagyat egy rendes kavera

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én mindig vágyakozom a kávé után. ha lehetne, egész nap csak kávét innék (és édességeket zabálnék, de az már más ügy(. Charles meg egy grumpy cat.

      Törlés
  2. Báh, nagyon kis buksik :D a tiéd nem zavaróan fura xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ó köszi, de hé, a tiéd is tök cukker volt, csak én zavarodban bele. előfordulhat, hogy ez inkább az én hibám.

      Törlés
  3. Már régebben olvastam, de valahogy most érett meg a kommentre. Maga a komment nem lesz érett, hogy is lehetne ilyen cukiság olvastán. :)
    Mellesleg tökre megértem Charles nézőpontját; nyolc előtt még hajnal van... persze ha az én ágyamra telepedne oda egy Erik típusú srác, lehet lelkesebb lennék reggelente. :D Amúgy is már az übercukiságot súrolta azzal, hogy hozott kávét, noha - számodra ez most talán blaszfémia lesz - nem szeretem. :P
    Hogy a történetről is ejtsek végre szót, tetszett, meg minden, benne volt minden részlet, hogy lássam magam előtt a kettősüket, de nem lett teletűzdelve felesleges jelzőkkel és lényegtelen részletekkel. :) Jó volt újraolvasni... el is megyek viháncolni kicsit a szoba sarkába. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Yay, örülök, hogy tetszett. :3 Én is Charles nézőpontján vagyok, ha nem feltétlenül muszáj, semmi sem bír rávenni arra, hogy hajnali nyolckor felkeljek - no persze nem is szokott Erik kávét hozni nekem az ágyba. Senki se, ami azt illeti, pedig én szeretem a kávét. XD Nah, az lesz ám, amit Charles akar. Miután végeznek, nem csak hogy nem kel fel, belegöngyöli Eriket a paplanba, és őt sem engedi.

      Törlés