Pretty Handsome Awkward

Ez a fic egy újfajta feldolgozása a Gerard-Bert-Frankie szerelmi háromszögnek.
A címe egy The Used szám, amiről többen is azt mondták, hogy Bert Geeről írta, bár elvileg ez nem igaz.
18-as, mint általában.






Pretty Handsome Awkward

Gerard arcáról azonnal leolvadt a mosoly amint az utolsó újságíró is eltűnt a láthatárról. Avatatlan tekintetek nem vehették volna észre, de Bert már látta rajta, hogy itt nemsokára nagy robbanás lesz, és képzeletben már jó párszor fejbevágta saját magát amiért szájrapuszit mert adni Geenek, amikor nem kettesben voltak. De akkor igazán jó poénnak tűnt.
Alig csukódott be mögöttük az öltöző ajtaja, bekövetkezett az, amitől tartott.
- Mondtam, hogy ne csináld a kamerák előtt! – üvöltötte Gerard magából kikelve, és random rugdosni kezdte a dolgokat maga körül. Valószínűleg csak azért nem Bertet, mert tudta, hogy úgyis alulmaradna.
- Nyugi már! – felelte félvállról Bert. Kínjában csak vigyorogni tudott az egészen, ezzel még jobban felidegesítve Geet, aki persze azt hitte, hogy rajta nevet.
- Cseszd meg, szeretném tudni, hogy miért vagy olyan kibaszott jókedvű? Jó az neked, ha beégethetsz a média előtt? Ha akarod, rád tudom ám küldeni pár haveromat, hogy letöröljék a képedről azt az idióta vigyort!
- Ne pattogj már, bébi – mondta Bert már maga is idegesen. Gee hisztérikus rohamait megszokta már, de azt azért nem igazán értékelte, hogy fenyegetik. – Különben is, ez semmi se volt ahhoz képest, amit azzal a Frankie-gyerekkel szoktál levágni a színpadon.
- Jó, de az más. – közölte ellentmondást nem tűrően Gee.
- Aha, értem – Bert a szemöldökét ráncolta, de nem akart belefolyni a témába. Tudta, hogy végülis úgyis ő járna rosszul.
- Az a színpad! – tette hozzá Gee. Úgy látszik ő viszont nem akart lekattanni az ügyről. – különben is ő csak egy haver.
- Az a te bajod, hogy túl merev vagy! – közölte Bert nyugodtan.
- Sajnálom, de nem lehet mindenki akkora idióta fasz, mint te! – kiabálta agresszívan Gerard, aki nem bírt az indulataival, és taszított egyet Bert mellkasán. Ezt már a másik srác sem bírta tétlenül, de nem akarta bántani Gerardot, ezért csak annyit tett, hogy szorosan a háta mögé fogta a kezeit.
- Máskor ez a kibaszott nagy fasz nem szokott téged zavarni – sziszegte dühösen Gee arcába, és bizonyítván állítását hozzátolta a csípőjét, hogy az ágyékuk összeérjen. Gee erre egy pillanatra mozdulatlanná vált, aztán vadul próbálta kitépni a kezeit Bert szorításából.
- Eszedbe ne jusson! Úgysem tudod ennyivel elintézni a dolgot! – ugatta Gee.
- De nem értlek. Nem is nagy ügy! – folytatta csitítgatva, és még véletlenül sem szakadt volna el Geetől. Nem értette, hogy miért kell ilyen nagy dobra verni a dolgot. Végülis nem arról van szó, hogy pornóképeket tolt fel a netre kettejükről, vagy elárulta volna a kamerák előtt, hogy Gerard mennyire szereti, ha a haját tépik, miközben seggberakják, vagy hogy nem bírja lenyelni a gecit. Szóval lehetett volna rosszabb is, most mit kell itt pattogni? Nem olyan kisangyal ő, mint amilyennek szereti beállítani magát, de hát nincs is ezzel baj – de könyörgöm, miért kell szégyellni?
Bert mindenesetre legalább elmondhatja magáról, hogy mindig önmaga, még ha éppenséggel némelyek idiótának is tartják. És abban a pillanatban kurvára elege lett Gerard hisztijéből, úgyhogy tett ellene, amit a teste diktált – durván lesmárolta Geet. Az egy pillanatig ellenkezett, aztán annak rendje-módja szerint megadta magát, és visszacsókolt.
Túlságosan szerette a szexet.
Két perc múlva Bert már el is engedhette Gee kezeit, mert tudta, hogy annak esze ágában sincs már elhúzódni. Sőt, belemarkolt Bert csatakos hajába, még közelebb vonta őt magához, közben vadul hozzádörzsölte az alfelét.
Bertnek se kellett több, már érezte is, hogy beindul erre a szexi kis kurvára, és elhúzódott a szájától, csupán annyi időre, amíg letépkedte róla a ruhákat. Úgy lett egyre izgatottabb, ahogy egyre több és több mutatkozott meg Gerard csajos testéből. Az meg persze befogta már a száját, és segédkezett, hogy minél hamarabb lekerüljön róla az összes ruhadarab. Végül anyaszült meztelenül állt Bert előtt, a ruhái mindenfelé a földön szétszórva, és a lehető legkisebb mértékben sem szégyenkezett. Inkább egy kicsit még be is pózolt, lecsúsztatta a kezét a merev farkára, és izgatni kezdte magát addig is, amíg Bert nem jutott el addig, hogy foglalkozzon vele.
Na, Bertnek sem kellett több, arra sem vette a fáradtságot, hogy levetkőzzön, fürgén kicsatolta az övét, lehúzta a sliccét, és kisegítette a farkát a nadrágból.
- Fordulj meg! – kérte éhesen Gerardtól. Az azonnal engedelmeskedett neki, a falnak támasztotta a kezeit, és gyönyörűen bepucsítva várta Bertet. Szokás szerint nem volt türelmük túl hosszú előjátékhoz, de különben is, Gee már gyakorlott buzi volt, úgyhogy nem fájt neki különösebben amikor Bert mindenféle előkészület nélkül beléhatolt. Kéjesen nyögtek fel mindketten az első érintéstől, aztán ahogy rendesen akcióba lendültek egyre hangosabbak lettek. Gerard a hideg falnak döntötte a homlokát, és észre sem vette, hogy a feje minden mozdulatnál nagyot koppan. Ellenben Bertnek feltűnt, úgyhogy közelebb húzódott, és megtámasztotta Gee homlokát a tenyerében, mielőtt egy erőteljesebb lökés szép kék foltot alkotna rá. A másik kezével Gerard vállába markolt, és úgy diktálta az egyre vadabb ütemet.
Érezte, hogy nem fog ez a menet túl sokáig tartani, de nem is akarta húzni a dolgot. Összeszorított szemekkel, és egy mély, torokból jövő hörgéssel élvezett Gerardba. De a másik fiú még nem végzett, úgyhogy ki sem húzta a farkát a fenekéből, elengedte a vállát, amit eddig szorított, lecsúsztatta a kezét a hasán, és gyorsan verni kezdte neki. Néhány húzás után Gee is elélvezett, az orgazmustól elgyengültek a lábai, és Bert hagyta, hogy lassan lecsússzon a földre.
- Ettől még egy pöcs vagy – közölte Gee miután nagyjából magához tért.
- Vigyázz, két centire a hajadtól tiszta geci a fal – közölte nagy lelkinyugalommal Bert, aki addigra már össze is szedte magát.
- Kösz – húzódott arrébb Gee, de még mindig nem akaródzott felkelnie a földről, inkább biztonságos távolságban a termékével szennyezett faltól megtámaszkodott, és kéjesen simogatta magát.
- De kibaszott szexéhes vagy – közölte Bert vigyorogva.
- Te meg egy kéjenc – felelte Gee.
- Elszívjuk a békepipát?
- Arra célzol, hogy leszopnál?
- Persze, majd utána – mondta Bert, kikotorta a farzsebéből a füvet, és gyakorlottan tekerni kezdte. Amikor végzett letelepedett Gerard mellé, és meggyújtotta.
- Csak óvatosan, hernyós cigi – figyelmeztette.
- Nem baj, megbírom – mondta magabiztosan Gee.
- Tudom – felelte vállvonogatva Bert.
- És zárd be azt a kurva ajtót – tette hozzá irritáltan Gerard.
Bert bezárta, aztán újra egymásnak estek.


Másnap este a My chemical romance egy igazi, zúzós, Frerardtól csöpögő koncertet tolt le. Utána a srácok alig bírtak szabadulni a rajongóktól, akik letámadták őket autogramért, meg néhány közös képért. Az óriási ál-vigyor már majdnem a pofájukra égett, mire sikerült megszabadulniuk a sztárság kellemetlen mellékhatásától. Gerard egykedvűen ült a kizárólag neki kijelölt öltözőben, és arra is alig tudta rábírni magát, hogy a fellépős ruháját leszedje magáról. Végre nagy nehezen kihámozta magát a felsőjéből, mire valaki orvul a hátára ugrott. Szegényke halálra rémült.
- Woohooo – üvöltötte vidáman a merénylő.
- A kurva életbe, Frankie, a szart is kiijesztetted belőlem! – mondta Gee, és megpróbálta lerázni magáról a fiút. Nem igazán akarta hagyni magát.
- Nem tehetek róla, hogy konci után mindig süket vagy, és nem hallod meg, ha nyílik az ajtó! – énekelte Frank vidáman, és nem zavartatva magát elkezdte puszilgatni Gerard nyakát.
- Ne most, tiszta izzadt vagyok! – ellenkezett Gee.
- Pont leszarom – közölte a fiatalabb, és nekiállt komolyan nyalogatni Gee nyakát. Az egy másodperccel tovább sem ellenkezett, megfordult, és lesmárolta Frankiet.
Na igen, túlságosan szerette a szexet.
Hagyta, hogy Frankie mohón végigsimítson a mellkasán, a hátán, aztán betolja a kezét a szűk gatyájába, és jól belemarkoljon a seggébe. Erre aztán az a bizonyos szűk gatya még szűkebbnek tetszett, különösképpen az elülső részénél, úgyhogy villámgyorsan lehúzta a sliccét, és a térdéig tolta, mielőtt túl kényelmetlenné vált volna.
Frankienek teljesen odáig lett ettől, úgyhogy gyorsan lesegítette Gerardról a nadrágot teljesen, elhajította, majd kisvártatva utánaküldte az alsógatyát is. Letérdelt barátja elé, és élvezettel fogadta a szájába a farkát. Frank mindig is nagyon tehetségesen szopott, úgyhogy Geenek nem kellett sok, és belelőtte egész tárát a srác éhes szájába. Közvetlenül utána leguggolt a földre Frankie mellé, és egy hosszú, nyelves csókot váltott vele, nem igazán zavarta, hogy még a saját ízét érzi benne.
Gerard tudta, hogy már a barátja is be van rendesen pörögve, csak túl visszafogott ahhoz, hogy durván nekiessen, úgyhogy finoman elkezdte lehámozni róla a pólóját. Először csak meggusztálta a szexi tetoválásait, aztán alaposan végig is nyalta őket, most ő nem törődve azzal, hogy mennyire izzadt meg a Frank két órányi pörgős gitározás alatt. A férfiassága már majdnem kiszúrta a durva farmer anyagát, úgyhogy gyorsan lehúzta a cipzárját, és a alsójával összefogva elkezdte lerángatni róla. Frankienek talpra kellett állnia, hogy leszedje magáról a gatyáját, Gerard pedig addig hátradőlt a földön, és amennyire csak tudta, széttárta a lábait, a lehető legszégyentelenebbül kínálva ezzel fel magát. Még nem volt egészen újra beindulva, de izgatottan várta, hogy Frankie végre magáévá tegye.
Ő le is térdelt a lábai a közé a kemény talajra, és nekiállt az ujjaival előkészíteni a maga számára Geet, aki értékelte, hogy gondol arra, nehogy fájdalmat okozzon neki, de egyáltalán nem volt ehhez most türelme.
- Csak dugj meg! – mondta rekedten.
Frank elvigyorodott, és eleget tett a kérésnek. Visszafogta magát, és először csak lassan hatolt be a másik férfibe, de amikor Gerard mohón rátolta a csípőjét Frank farkára, nem finomkodott tovább. Őrült erővel kezdett mozogni, egyre hangosabb nyögéseket kényszerítve ki mindkettejükből. Gee férfiassága már megint teljes pompájában díszelgett, de Frank túl elfoglalt volt ahhoz, hogy még azzal is külön foglalkozzon, az összes ujja a csípőjébe mélyedt, ahogy igyekezett magához húzni őt, hogy még mélyebben hatolhasson belé. Gee rendesen a segítségére sietett, a dereka köré kulcsolta a lábait, a karjaiba kapaszkodott, és ellenmozgást végzett.
Frankie majdnem az egész padlót végigtöröltette Gee hátával, ahogy szenvedélyesen dugta, aztán amikor érezte, hogy mindjárt itt a csúcs, kihúzta a farkát Gerardból, és a hasára élvezett. Kellemesen zihálva nyúlt el félig Geen, félig a padlón.

Ezt a csodálatos pillanatot választotta Bert arra, hogy megmozduljon végre az ajtóból, és felrángassa a földről Gerardot. Szegény Frankie csak nézett, hogy mi van, magához sem tért még rendesen.
- Te büdös ribanc! – üvöltött Gee arcába.
Gerard úgy el volt képedve, hogy hirtelen meg sem tudott mukkanni.
- Azt mondtad, hogy csak egy kibaszott haverod! – folytatta Bert a földön fekvő srác felé bökve.
- De hát... – kezdte Gee, de nem volt lehetősége befejezni, mert Bert eleresztette a karmai közül, és egyensúlyát veszve zuttyant le a földre.
- Tudod mit, le vagy szarva, baszd meg! – kiabálta tovább Bert a dühtől tajtékozva, és az ajtó felé hátrált, de nem lépett ki. Gee nagy nehezen feltápászkodott, és utána ment, megállt előtte vagy egy centire, és úgy sziszegte agresszíven:
- Ne mondd, hogy te nem kúrod Quinnt!
- Nem, képzeld el, nem! – felelte Bert megalázottan. – Legalábbis mostanában nem.
- Ezt nem hiszem el! – bökte ki Gee. – Túl szép fiú, és csak az nem baszatja meg magát vele, aki nem akarja! És ami azt illeti nem is csinálja rosszul.
Bert egy ideig csak állt előtte döbbentem, aztán mikor eljutott az agyáig, amit Gerard mondott arra jutott, hogy most azonnal bever neki egyet, aztán valamiért mégsem tette.
- A jó kurva anyádat, Gerard Way! – mondta végül magához képest nyugodtan. – Ez volt az utolsó alkalom, hogy beszéltünk!
Ezzel kiviharzott a helyiségből.
Frankie az egész akciót a földön fekve nézte végig, csak épphogy az ölébe húzta Gerard pólóját, ami a legközelebb esett hozzá, hogy takarja meztelenségét.
- Gerard – szólalt meg kemény éllel a hangjában. – Bert... Nekem azt mondtad, hogy csak egy haverod. – tette hozzá már inkább szomorúan.
Gerard erre lerogyott az a helyiségben található egyetlen ülőalkalmatosságra, és a tenyerébe temette az arcát.
- Akkor gondolom már nem vered ki nekem – nyögte inkább csak magának, miközben végigsimított a még mindig merev farkán.
Frankie szó nélkül felkapkodta magára a ruháit, még röviden visszanézett az ajtóból, megcsóválta a fejét, és magára hagyta Geet.

Gerard meglehetősen elkeseredetten bámult ki a fejéből, aztán összeszedte magát, felkaparta a földről a gatyáját, és kikotorta a zsebéből a mobilját. Sietősen kikeresett a memóriából egy számot, és várta, amíg nagy sokára felel valaki a vonal végén.
- Hallo, LynZ? – sóhajtotta a telefonba, és megvárta a röpke választ. – Igazából nem téged kereslek, tudnád adni Jimmyt? Kösz. – pár perc hallgatás. – Oww, hi, édes! Nincs kedved meglátogatni az öltözőmben? Itt ülök pucéran, teljesen begerjedve, és csak téged akarlak... Rendben, várlak!... Csók neked is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése